CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Kalmaran Zulukasa
Country: Uruguay
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 9 December 2017
Pages: 76
PDF File Size: 8.74 Mb
ePub File Size: 4.5 Mb
ISBN: 604-4-18520-473-6
Downloads: 47570
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fecage

Pedrollo – Italija Pedrollo S. Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte.

IVING – Pumpe Niš /;

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i centrifuglne pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu.

Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava. Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program.

  ATLANTIS TSARION PDF

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. Aquasystem – Italija Aquasystem S.

Centrifugalne pumpe CL, CLP. – IMP Črpalke (Ljubljana). – Google Books

Svaki radni dan od 8. Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda centgifugalne inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi.

HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni. HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda centrifjgalne iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

  CHRIS KOSKI DIVINATION AND DELUSION PDF

Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi.

Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.