CURS OSPATAR PDF

‘Nu rata Cursul de bucătar. Începem in 11 octombrie, mai sunt 3 locuri. Timeline Photos. 35 photos. Macri Academy’s photo. Curs Ospatar. 50 photos. Phone, Suggest a phone number Curs Ospatar-Chelner, Bacau, Romania. 1 like. College Posts about Curs Ospatar-Chelner. There are no stories available . CURS – Ospatar(chelner) si vanzator in unitatile de alimentatie. Public. · Hosted by Centrul De Calificare Adulti Iasi. Interested.

Author: Vilkree Kegami
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 22 August 2004
Pages: 471
PDF File Size: 14.44 Mb
ePub File Size: 8.76 Mb
ISBN: 531-3-68110-625-2
Downloads: 99127
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJole

Asistam candidatii cu toti pasii necesari pentru a castiga un loc de munca redactarea CV-ului, pregatirea pentru interviu etc. Pastram legatura dupa imbarcarea acestora, primim feedback despre experienta lor si oferim asistenta suplimentara in cazul in care este necesar. Cu aurasjobs, nu trebuie sa platiti nimic pentru serviciile noastre.

Obiectivul nostru este sa gasim cele mai bune oferte pentru tine, asa trebuie sa fie! Chiar daca nu aveti experienta sau cunostinte de limba engleza, trebuie doar atitudinea corecta pozitivi si muncitori pentru a obtine un loc de munca.

Nu va fie teama cus nu sunteti pe deplin calificati, stim cum sa evidentiam calitatile in fata angajatorilor.

Sunteti bine pregatiti, poate aveti deja experienta locurilor de cues pe vase de croaziera. Vom incerca sa obtinem cele mai bune oferte! In urma conversatiei telefonice, ne intalnim sau va trimitem prin e-mail contractul nostru de colaborare.

barman((a)-ospatar(a), R S.R.L. – Apply on eJobs!

Cand primim contractul semnat, putem incepe procesul de aplicare. Va ajutam sa modificati CV-ul in cazul in care este necesar subliniind ceea ce este important pentru angajatori si pregatim impreuna toate detaliile pentru interviu. Prezentam aplicatia finala partenerilor ospztar. Veti incepe sa primiti oferte. Scopul nostru este de a le alege pe cele mai potrivite pentru dvs.

Doar o conversatie telefonica prietenoasa va poate aduce un contract de angajare.

Uneori, in functie de nevoile partenerilor nostri, puteti fi invitat la un interviu live sau Skype. Dupa ce semnati contractul care asigura locul de munca, rezervati biletul de avion uneori, in functie de necesitati, compania va plati biletul sau va rambursa costul cand ajungeti pe os;atar si va pregatiti pentru imbarcare. Uploadeaza CV-ul tau sau formularul de aplicare rapida de mai jos alaturi de o copie dupa buletin sau pasaport pentru accelerarea procesului.

  AZPF PUMP PDF

Trimite CVul tau la office aurasjobs. Download formular de aplicare model cv EN. Ne puteti contacta pentru orice informatie.

barman((a)-ospatar(a)

Nu exista nici un cost si vom face tot posibilul sa gasim cele mai bune oferte pentru tine. Fara engleza sau experienta Chiar daca nu aveti experienta sau cunostinte de limba engleza, trebuie doar currs corecta cuts si muncitori pentru a obtine un loc de munca.

Doar engleza sau experienta Nu va fie teama daca nu sunteti pe deplin calificati, stim cum sa evidentiam calitatile in fata angajatorilor. Vreau sa vad oferte Sunteti bine pregatiti, poate aveti deja experienta locurilor de munca pe vase de croaziera. Procesul de aplicare De la primul contact pana la prima zi de lucru. Strangerea de mana Initierea aplicatiei. Trimiterea aplicatiei Pregatirea interviului. Va uram contract usor!

Oferte joburi Ofertele de mai jos sunt posibile pachete pe care le puteti primi. Click pentru a mari. Carnival Curw Lines Interviu ospatari ianuarie River Advice Cruises Recrutari permanente.

Curs Ospatar Galati

Luftner Cruises Recrutari permanente. Recrutari permanente RO only. Celestyal Cruises Recrutari permanente. Cum poti aplica Inainte de oslatar aplicatiei te rugam sa verifici procesul de aplicare. Aplica online Uploadeaza CV-ul tau sau formularul de aplicare rapida de mai jos alaturi de o copie dupa buletin sau ispatar pentru accelerarea procesului. Prin email Trimite CVul tau la office aurasjobs.

Partenerii nostrii Vrei pagina ta aici? Noi avem toate raspunsurile. Carnival Cruise Lines Interviu ospatari ianuarie Informatii generale Locuri de munca vase de croaziera pe ocean fara experienta, varsta candidatilor trebuie sa fie cuprinsa intre de ani Contractele au o durata de luni, costul primului bilet de avion este suportat de catre angajati Cazarea si masa sunt gratuite fiind asigurate de catre companie Uniformele sunt furnizate de companie contra cost, fiind dedusa suma osptar aprox.

La sfarsitul contractului uniforma se returneaza si banii vor fi rambursati in cazul in care este fezabila Pe parcursul contractului veti fi asigurati de catre companie Aproximativ 70 de ore de lucru pe saptamana, 7 zile pe saptamana Daca finalizati primul contract veti primi o invitatie pentru urmatorul Website: Luftner Cruises Recrutari permanente Informatii generale River Cruise Services este o companie din Cipru specializata in servicii de Resurse Umane si Management pentru industria ucrs fluviale.

Compania manageriaza 10 vase ale Amadeus Luftner Cruises: Sezonul incepe in martie si se incheie in ianuarie. Recrutari permanente RO only Job description Perioada de selectare de personal ospatxr pentru campania de capsuni,care se desfasoara in zona Huelva- Spania.

  CONVERT XFD TO PDF

Oferta valabila pentru persoane apte pentru munca la camp,cu varsta minima de 18 ani. Nu se solicita experienta. Durata activitatii este de aproximativ 3 luni de la semnarea contractului individual de munca,cu osatar de prelungire in functie de necesatitiile campaniei. Activiatea desfasurata este recoltarea de capsuni si depozitarea acestora in ladite. Varsta minima este de 18 ani,iar cea maxima de 50 de ani.

Programul de munca este in functie de necesitatea campaniei,si se pot munci 6. Salariul este conform Conventiei Colective de Munca aplicabile in zona Huelva. Plata se va efectua la fiecare 15 zile,pe data de 5 si 20 ale lunii Position: Conturile vor fi deschise de catre angajator in momentul semnarii contractului individual de munca,fara nici un cost aditional fata de salariat.

Coordonarea activitatii de munca se va efectua sub supravegherea unei persoane vorbitoare a limbii romane. Preluarea si instalarea persoanelor la sosirea lor in Spania va fi de asemenea efectuata de catre o persoana vorbitoare a limbii romane.

Echipamentul de munca va fi facilitat de catre angajator. Cazarea se va efectua in case special amenajate pentru muncitorii clientului spaniol,amenajamente dotate cu paturi, asternuturi, frigider, aragaz, masina de splat, apa calda ospatag si apa rece curenta. Sunt camere de 4 persoane, cu sufragerie, baie si bucatarie comuna.

Prepararea hranei se efectueaza in incinta locurilor de cazare de catre fiecare muncitor in parte. Se beneficiaza de vesela, aragaz si tacamuri. Transportul din Romania in Spania este platit de catre angajator, pret care se va deconta ulterior angajatului.

In cazul in care nu se dispune de bani de intretinere personala pana la efectuarea primei plati, angajatorul faciliteaza avansuri salariale pentru fiecare persoana. Toti candidatii trebuie sa detina certificate STCW, plus certificat medical. In cazul in care nu aveti certificate, va vom asista in gasirea osparar centru de formare licentiat Inchide oferta.