CURSUS FIETSHERSTELLER PDF

‘Blij dat ik de een op een puppy cursus heb gevolgd bij Hondeschool de Snuffelaar. Dankjewel voor jullie goede zorgen voor onze hondjes!! We zijn blij dat ze. Guy Sneyers is on Facebook. Join Facebook to connect with Guy Sneyers and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the. De cursussen electriciteit, metselen – tegelzetten, autotechniek, motortechniek en fietshersteller starten ‘s avonds om u. en eindigen om u.

Author: Akigrel Shakasho
Country: Poland
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 5 October 2010
Pages: 341
PDF File Size: 12.86 Mb
ePub File Size: 13.31 Mb
ISBN: 376-6-91168-342-2
Downloads: 92775
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nigore

De UGent organiseert een breed vormingsaanbod voor haar medewerkers. Op deze manier stimuleert de universiteit een voortdurende opbouw van de kennis en ontwikkeling van haar medewerkers. Een professioneel uitgebouwd vormingsaanbod levert een bijdrage tot volgende ambitie uit de missie: De UGent is een zorgzame en betrokken werkgever die fiefshersteller maximaal nastreeft.

Het vormingsaanbod is gericht op alle medewerkers van de UGent: De UGent streeft ernaar om zoveel mogelijk woon-werkverkeer op fietshedsteller duurzame manier te laten verlopen. Duurzame verplaatsingen worden dus gestimuleerd.

  JR LICKLIDER MAN-COMPUTER SYMBIOSIS PDF

Hannes Van der Bruggen – Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Voor personeelsleden die met de fiets komen of een deel van hun woon-werktraject met de fiets afleggen, voorziet de UGent een fietsvergoeding. Je kan verder ook een stads- of plooifiets huren aan voordelige tarieven, herstellingen aan je fiets doen in de fietsherstelplaats van de UGent of een beroep door op onze pechverhelpingsdienst. Als je met het openbaar vervoer fieshersteller werken, word je hiervoor ook vergoed.

Cutsus het derdebetalerssyteem dien je de abonnementskost niet zelf voor te schieten. Je kan je verder ook inschrijven bij de Cirsus om duurzamer te pendelen. Als je voltijds werkt, heb je recht op 39 vakantiedagen. Dit wordt aangevuld met de wettelijke en decretale feestdagen.

Bovendien krijg je, ter vervanging van de feestdagen die samenvallen met een zaterdag of zondag, vakantie tijdens de periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Personeelsvoordelen

De meerderheid van de vakantiedagen zijn, in samenspraak met je dienst, vrij te kiezen. Een aantal vakantiedagen worden vast opgelegd, zoals curss werkdagen in de week van de Gentse Feesten en enkele brugdagen.

  BBE 362SW SONIC MAXIMIZER PDF

Zo is er de mogelijkheid om deeltijds te werken en heb je recht op verschillende verlofstelsels bv.

Ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Verder biedt de UGent Kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 3 jaar crusus worden in de paas- zomer- herfst- en kerstvakantie vakantiekampen georganiseerd.

Personeelsleden kunnen ook gebruik maken van een strijkdienst. Er is ook een uitgebreid vegetarisch aanbod.

Werken bij de UGent is meer dan werk alleen. Opleiding en vorming De UGent organiseert een breed vormingsaanbod voor haar medewerkers. Woon-werkverkeer De UGent streeft ernaar om zoveel mogelijk woon-werkverkeer op een duurzame manier te laten verlopen. Vakantiedagen Als je voltijds werkt, heb je recht op 39 vakantiedagen.

Naast het werk Werken bij de UGent is meer dan werk alleen.